Udlejning

Ledige lejemål. Erhverv- og privat annonceres her.

Kontor m/lager og værksted 250 m2

UDLEJET

930 m2 højloftet isoleret lagerhal

UDLEJET

640 m2 koldlager – del af større hal

UDLEJET

110 m2 isoleret lagerrum

UDLEJET

170 m2 kontor m/lager og værksted

UDLEJET

115 m2 isoleret lager

UDLEJET

ERHVERVSLEJEMÅL

Siden 1960 har godset tilbudt en række erhvervsudlejninger indenfor handel, lager, produktion, design, distribution og transport samt afgrødehåndtering. I alt udlejer Gjeddesdal Gods over 11.000 m2 og har i dag mere end 30 forskellige virksomheder, som lejer arealer på Gjeddesdal Gods i Greve samt Barfredshøj Herregård i Hedehusene. Dertil kommer at vi også udlejer diverse huse og lejligheder til private lejere. Disse ligger i henholdsvis Greve og Ishøj Kommune og er tilknyttet enten Gjeddesdal Gods eller Barfredshøj Herregård. Alle lejemål er ældre huse og tidligere landarbejderboliger. De er i fin stand med alle moderne fornødenheder samt udlejes under velordnede forhold. Under Gjeddesdal Gods samt Barfredshøj Herregård udlejes både boliger til private personer samt mange forskellige typer erhvervslejemål. Gjeddesdal Gods og Barfredshøj Herregård udlejer i alt over 11.000 m2 erhvervslejemål, som både dækker lager, produktion, logistik, grovvarer, distribution og kontor erhvervslejemål. Vi tilbyder derfor lokaler og arealer til mange formål og størrelser fra 70 – 2.500 m2 med mulighed for udendørs tillægsarealer for visse lejemål. Priser fra 260 kr. pr. m2 årligt.

KONTAKT OS PÅ 20 14 81 21

Privat lejemål

UDLEJET

Privat lejemål – Bakkevolden

UDLEJET

Privat lejemål

UDLEJET

PRIVATE LEJEMÅL

Gjeddesdal Gods og Barfredshøj Herregård udlejer de tidligere medarbejderboliger, som er tilknyttet ejendommene. Der er både huse, lejligheder og dobbelthuse, som alle ligger i området og i naturskønne omgivelser med nem adgang til nærliggende byer som Ishøj, Taastrup, Tune og Greve. Har vi et ledigt lejemål og ønsker du at komme i betragtning som lejer hertil, skal du rekvirere et oplysningsskema, som udfyldes og returneres til Helena Nymann via e-mail: post@gjeddesdal.dk. Efterfølgende tager vi kontakt med henblik på aftale om fremvisning mv. Vi har ikke ventelister, men annoncerer løbende vores ledige lejemål her på gjeddesdal.dk, samt på diverse digitale boligsider. For yderligere information, fremvisning eller andet, kontakt alle hverdage mellem kl. 8.30-17.00.

Der er både huse, lejligheder og dobbelthuse, som alle ligger i området og i naturskønne omgivelser med nem adgang til nærliggende byer som Ishøj, Taastrup, Tune og Greve. Har vi et ledigt lejemål og ønsker du at komme i betragtning som lejer hertil, skal du rekvirere et oplysningsskema, som udfyldes og returneres til Helena Nymann via e-mail: post@gjeddesdal.dk. Efterfølgende tager vi kontakt med henblik på aftale om fremvisning mv.

Vi har ikke ventelister, men annoncerer løbende vores ledige lejemål her på gjeddesdal.dk, samt på diverse digitale boligsider. For yderligere information, fremvisning eller andet, kontakt alle hverdage mellem kl. 8.30-17.00.

Opdateret august 2022.

KONTAKT OS PÅ 20 14 81 21

Praktik og nyttige links

Gjeddesdal Gods tilbyder en række erhvervsudlejninger inden for handel, lager, produktion, design, distribution og transport samt afgrødehåndtering. I alt udlejer Gjeddesdal Gods over 11.000 m2 og har i dag mere end 30 forskellige virksomheder, som lejer arealer på Gjeddesdal Gods i Greve og på Barfredshøj Herregård i Hedehusene. Her lidt praktisk information, når du driver virksomhed eller er privat lejer hos os.

Trafikale forhold

Der er gennemkørsel til/fra Gjeddesdal Gods til Barfredshøj Herregård, men alene ærindekørsel er tilladt mellem de to ejendomme.

Læs mere

Når skaden er sket

Ved skader eller defekter i dit lejemål, send straks en e-mail til post@gjeddesdal.dk.

Læs mere

Oplysningsskema

Download oplysningsskema, som skal udfyldes i forbindelse med private lejemål.

Oplysningsskema

Videoovervågning på vores ejendomme

En effektiv tyverisikring med præventiv effekt og som kan bidrage til opklaringen af indbrud og lignende.

Læs mere