Nyistandsat kontor - 100 m2

Kontoret ligger i det gamle “Kornmagasin” på Gjeddesdal Gods og kombinerer de historiske rammer med moderne faciliteter. Det er velegnet til handels- eller servicevirksomheder, mindre værksteder, tegnestuer eller atelierer. Kontoret er centralt beliggende med nem adgang til motorvejsnetværk og kort afstand til Kbh., Roskilde og Køge. Kontorlokalet kan opdeles efter behov og inkl. mindre tekøkken og adgang til toilet.

Årlige leje

100.000 kr.

Depositum

3 måneders leje

Størrelse

100 m2

Højloftet Koldlager - 2.600 m2

Højloftet lager, 10 m til kip, med læsseramper, 4 hejseporte og asfalterede pladser som sikrer nem og effektiv læsning og losning af varer mv. Velegnet til oplagring af paller- eller sækkevarer, bygge-materiel, maskiner el.lign. Adgang til toilet og brovægt.

Pris pr. m2

300 kr.

Depositum

3 måneders leje

Størrelse

2.600 m2

Værksted / Lager "Kalvestalden" - 110 m2

Lageret er isoleret. Porten til lageret er 3×2,5 meter. Faciliteterne er velegnede til oplagring af produkter og varer, som skal opbevares frostfrit, eller de kan anvendes som værksted.

Årlig leje

65.000 kr.

Depositum

3 måneders leje

Størrelse

110 m2

Koldlager "Havreladen" 200-400 m2

Lageret har en port på 3×4 meter og en højde til kip på 8 meter.  Bygning af mursten, med beton gulve og ældre eternit tag. Der er el i lejemålet, men ikke vand og varme. Velegnet til oplagring af palle- eller sækkevarer og maskiner. Adgang til toilet og brovægt.

Pris pr. m2

250 kr.

Depositum

3 måneders leje

Størrelse

110 m2

Koldlager - 250 m2

Højloftet lager, del af større bygning ”Havreladen”, 10 m til kip. Adgang bl.a. via gavlskydeport 3,5 x 3 m. via flisebelagt plads, som sikrer effektiv og nem læsning mv.  Velegnet til oplagring af palle- eller sækkevarer, byggemateriel, maskiner el.lign. Adgang til toilet og brovægt. Ej velegnet til autoværksted el.lign.

Pris pr. m2

250 kr.

Depositum

3 måneders leje

Størrelse

250 m2

Hvorfor leje hos os?

Sikkerhed/overvågning

“For at sikre et trygt og sikkert miljø for vores lejere har vi installeret delvis TV-overvågning og alarmer på ejendommen. Dette gør, at vores lejere kan føle sig trygge ved at leje hos os. I overensstemmelse med vores overvågningspolitik vil eventuelle billedoptagelser fra vores TV-overvågning blive slettet senest 30 dage efter optagelsen. Det er vigtigt at påpege, at sådanne optagelser ikke vil blive delt med tredjepart udover politiet, hvis det er nødvendigt i henhold til gældende lovbestemmelser. Desuden har vi også private boliger på og omkring ejendommen – så alm. opsyn dagligt er en selvfølge. Flere af vores lejere har desuden egne alarmer / overvågnings af deres lejemål – helt efter individuel behov”

Fællesskab

“Som lejer hos Gjeddesdal Gods bliver du en del af et erhvervsnetværk, der tæller over 40 virksomheder. Dette spænder fra logistikfirmaer til små enkeltmandsvirksomheder. Din virksomhed får en unik mulighed for at etablere samarbejder på tværs af sektorer med andre lejere. Vi har alle vores daglige gang på gården og møde på kryds og tværs. Vi sender desuden Nyhedsbreve til vores lejere, hvor vi kort orientere om relevante tiltag, ledige lejemål eller andet information. Vi er naturligvis også på Facebook og LinkedIn”

Historien bag

Siden 1960 har godset tilbudt en række erhvervsudlejninger indenfor handel, lager, produktion, design, distribution og transport samt afgrødehåndtering. I alt udlejer Gjeddesdal Gods over 11.000 m2 og har i dag mere end 40 forskellige virksomheder, som lejer arealer på Gjeddesdal Gods m.fl. Alle vores lejemål er tidligere driftsbygninger til landbruget eller ældre huse og tidligere landarbejderboliger, der er blevet sat fint i stand med alle moderne fornødenheder. Vi forsyner vores lejemål med varme via enten halmfyr, pillefyr eller strøm. Der drives desuden også landbrug – ca. 520 ha. Dette i samarbejde med forpagter. Der er fibernet på ejendommene.

 

Dette siger vores lejer...

Vi har spurgt to af de erhvervslejere, der residerer på Gjeddesdal og Barfredshøj, hvad de synes bedst om og får ud af at drive virksomhed her hos os.

Lars Halstrøm Designation

“Vi stortrives på Barfredshøj i naturskønne omgivelser med højt til himlen. FLEYE er en international designvirksomhed, som ofte har internationalt besøg, hvorfor omgivelserne og beliggenheden tæt på motorvejen, lufthavnen og København er vigtig for os. Godset tilbyder en professionel service med god vedligeholdelse af området og bygningerne. Vi sætter stor pris at drive vores virksomhed fra den charmerende hovedbygning på Barfredshøj Herregård.”

Claus Lynge OPERACHEF @ OPERA HEDELAND

“Opera Hedeland har gennem snart mange år haft opvarmet lagerfacilitet på Gjeddesdal Gods. Til en fair, gennemskuelig pris og altid med professionel og venlig håndtering af spørgsmål af fælles interesse fra Gjeddesdals side.” “