Grundsalg

Gjeddesdal Gods

Attraktive byggegrunde i idylliske omgivelser

Unik mulighed for nybyg af villa eller dobbelthus i naturskønne omgivelser

M. W. Gjøes Vej, Reerslev: Nu har du chancen for at realisere dine nybyggerdrømme, i et attraktivt område, omgivet af landlig idyl og skøn natur – i bekvem afstand til alt, hvad hverdagen kræver.

Kontakt os:

Helena Nymann, post@gjeddesdal.dk Tlf. 20148121

Kontakt mægler:
Paulo Fernando, Salg og vurdering. Home Hedehusene, Hovedgaden 427, 2640 Hedehusene. Tlf. 36141040 Tlf. Direkte 51949894 Mail: fernando@home.dk

Natur og miljø

I den hyggelige landsby Reerslev, der ligger en kort cykeltur fra bymidten i Hedehusene, betyder en ny udstykning, at vi har mulighed for at udbyde 10 godt beliggende byggegrunde med priser fra 1.545.000 kr. Her kommer man til at bo få hundrede meter fra den smukke landsbykirke og tæt på smukke Hedeland og alle områdets natur- og kulturtilbud, golfklub, skicenter og det flotte amfiteater. De i alt 10 byggegrunde fordeler sig på seks villagrunde og fire grunde til dobbelthuse. Muligheden for at opføre et dobbelthus er unik for dem, der drømmer om at bo sammen med børnenes bedsteforældre eller venneparret. Her kan skabe man optimale rammer om et fælles hjem, som samtidig er helt opdelt og med masser af privatliv. Lokalplanen tillader en bebyggelsesprocent på 30, hvilket giver mulighed for at opføre huse med et boligareal efter egen behov. Du kan få stor indflydelse på drømmehusets udtryk og indretning, og samtidig glæde dig over at investere i et område, som er i en rivende udvikling. Mellem de nyopførte villaer og dobbelthuse vil der blive etableret grønne fællesarealer med legeplads, og der er derfor god mulighed for at socialisere med nye naboer.

Skab en god start …

Man bliver en del af et charmerende landbysamfund med mange børnefamilier og kort afstand til den lokale skole og gode pasningstilbud, hvilket gør hverdagslogistikken nem og velegnet til jer med mindre børn. Reerslev Skoles landsbyordning består af et tæt samarbejde mellem daginstitution, SFO og en et-sporet skole for 0.- 6. klassetrin. Der er dermed alle muligheder for at give børnene en god start på livet i trygge rammer, hvor alle kender hinanden. I bil er man i Roskilde på 10 minutter og i København på mindre end 30 minutter, hvilket gør beliggenheden fordelagtig for dem, der arbejder i de større byer. Kontakt Home, hvis I vil vide mere om mulighederne for nybyg i et idyllisk lokalsamfund med en naturskøn og tryg ramme om både hverdagen og fritiden.